Flatbread garni à la mozzarella

Flatbread garni à la mozzarella

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 tranches

Składniki

Topping
  • de parmesan
    15 g
  • de feuilles de persil frais
    1 c. à soupe
Garniture
  • de parmesan en morceaux
    40 g
  • gousses d'ail
    2
  • de mozzarella en tranches
    150 g
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    40 g
  • oeuf
    1
Pâte
  • de fromage blanc, 40% M.G.
    130 g
  • de beurre en morceaux
    80 g
  • de farine de blé
    270 g
  • oeuf
    1
  • de sucre
    1 pincée
  • de sel
    1 c. à café
  • farine de blé et plus pour parsemer
  • jaune d'œuf pour la dorure
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 229 kcal / 957 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...