Oeufs farcis "yeux rouges"

Oeufs farcis "yeux rouges"

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 morceaux

Składniki

  • 6 œufs
  • 1200 g d'eau
  • 50 g de jus de betterave rouge
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • ½ c. à café de sel
  • 4 olives noires, dénoyautées en tranches (2 mm)
  • 1 brin de persil frais haché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 141.1 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 235.3 kJ / 56.2 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...