Oeufs farcis "yeux rouges"

Oeufs farcis "yeux rouges"

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 morceaux

Składniki

  • oeufs
    6
  • d'eau
    1200 g
  • de jus de betterave rouge
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de poivre de Cayenne, moulu
    2 pincées
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • olives noires, dénoyautées en tranches (2 mm)
    4
  • de persil frais haché
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 56.2 kcal / 235.3 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 4.7 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 141.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...