
Urządzenia i Akcesoria
Oeufs farcis "yeux rouges"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 morceaux
Składniki
-
oeufs6
-
d'eau1200 g
-
de jus de betterave rouge50 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de poivre de Cayenne, moulu2 pincées
-
de poivre noir, fraîchement moulu½ c. à café
-
de sel½ c. à café
-
olives noires, dénoyautées en tranches (2 mm)4
-
de persil frais haché1 brin
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
56.2 kcal /
235.3 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
4.7 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
141.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks