Oeufs farcis "yeux rouges"
TM6

Oeufs farcis "yeux rouges"

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 6 oeufs
  • 1200 g d'eau
  • 50 g de jus de betterave rouge
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • ½ c. à café de sel
  • 4 olives noires, dénoyautées, en tranches (2 mm)
  • 1 brin de persil frais, haché

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
235.3 kJ / 56.2 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
141.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy