Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs
- 1200 g d'eau
- 50 g de jus de betterave rouge
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- ½ c. à café de sel
- 4 olives noires, dénoyautées, en tranches (2 mm)
- 1 brin de persil frais, haché
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 141.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet au citron et au parmesan avec zoodles
Brak ocen
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1 godz. 45 min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Brak ocen
Popsicles tropicaux
4h 5min
Carottes fermentées
84 Std. 30 Min
Caramel de base
25min
Œufs de couleur verte
Brak ocen
Véganaise - mayonnaise végane
15min
Tacos de poisson
45 min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Porridge aux fruits frais
15min