Mousse alle albicocche e formaggio

Mousse alle albicocche e formaggio

4.0 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 35 g zucchero
  • 100 g di albicocche mature, private del nocciolo
  • ½ cucchiaino di succo di limone
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.3 g
Kalorie 674 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...