Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di formaggio Montasio fresco a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di formaggio Montasio stagionato
- 30 g di cipolla a fette sottili
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a cubetti
- 200 g di patate, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Brutti ma buoni di patate
55 min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Frico
1h
Risotto alla valdostana
35 min
Gratin di patate
50 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Frittata gusto pizza
50 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min