Urządzenia i Akcesoria
Masło kurkowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
400 g
Składniki
-
½ - 1 ząbek czosnku
-
200 g kurek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych
-
200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1620.3 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło z ziołami
20 Min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 Std.
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Szparagi zapiekane w szynce
1 Std. 10 Min
Marynowane rzodkiewki (TM6, TM7)
48 Std. 30 Min
Pikle z krojonej cebuli (TM6, TM7)
48 Std. 45 Min
Musztarda
36 Std. 10 Min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 Min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 Std. 15 Min
Kotlety śledziowe z kaparami
25 Min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Musztarda z gruszek
1 Std. 20 Min