
Urządzenia i Akcesoria
Majonez japoński (kewpie)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 porcji
Składniki
-
octu jabłkowego10 g
-
bulionu dashi, płynnego20 g
-
oleju z pestek winogron120 g
-
musztardy Dijon1 łyżeczka
-
cukru½ łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
-
żółtko bardzo świeże, rozm. L1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
119.5 kcal /
491.7 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SUSHI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1h 20min
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min
Sushi z wędzonym łososiem
1h 20min
Karbinadle z żymłą
35min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1h 25min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1h
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2h
Ryż do sushi
1h
Koncentrat bulionu tajskiego
25min
Koncentrat bulionu krewetkowego
35min
Ciasto wonton
50min
Burger rybny z krewetkami
40min