
Urządzenia i Akcesoria
Majonez japoński (kewpie)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
octu jabłkowego10 g
-
bulionu dashi, płynnego20 g
-
oleju z pestek winogron120 g
-
musztardy Dijon1 łyżeczka
-
cukru½ łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
-
żółtko bardzo świeże, rozm. L1
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
1195 kcal /
4917 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
129 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SUSHI
10 Przepisów
Polska
Polska