Bacalao con espinacas y zanahoria

Bacalao con espinacas y zanahoria

4.5 99 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • 80 g de pan en trozos
  • 65 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 2 cucharaditas de sal
  • 300 g de espinacas congeladas
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas)
  • 300 g de patatas paja
  • 800 g de leche
  • 200 g de nata (30-40% de grasa)
  • 100 g de harina
  • 30 g de mantequilla
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 21.2 g
Kalorie 2459 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 37.6 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 41.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...