Urządzenia i Akcesoria
Cebollas fermentadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g
Składniki
-
500 g de cebolla roja en rodajas de 1 mm
-
10 g de sal
-
250 g de agua
-
30 g zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry en polvo
15 min
Huevos pintados (rojizo)
55 min
Gomashio con alga nori
5 min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Leche de almendras
8 godz. 15 min
Ajos confitados a las hierbas
45 min
Coulis de fruta
10 min
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15 min
Kétchup
1 godz.
Té con especias indio (Masala chai) - India
15 min