Urządzenia i Akcesoria
Cebollas fermentadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g
Składniki
-
500 g de cebolla roja en rodajas de 1 mm
-
10 g de sal
-
250 g de agua
-
30 g zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chucrut
96 godz.
Gomashio de puerro verde
40 min
Gomashio con alga nori
5 min
Harinas de cereales o de legumbres
5 min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Baharat turco - Oriente Próximo
15 min
Pasta de curry verde
30 min
Remolacha fermentada
72 godz.
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 min
Costillas de cerdo fritas con ensalada coleslaw
4 godz. 20 min
Kimchi de verduras
48 godz.
Coleslaw Hawaiana
10 min