Urządzenia i Akcesoria
Cebollas fermentadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g
Składniki
-
500 g de cebolla roja en rodajas de 1 mm
-
10 g de sal
-
250 g de agua
-
30 g zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto de rúcula y avellanas
5 min
Frutos secos tostados con cúrcuma y miel
20 min
Pepinos encurtidos
48 godz. 20 min
Cerveza de jengibre
27 godz. 30 min
Mostaza de hierbas
8 godz. 15 min
Mantequilla de polenta vegana
25 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Pesto
10 min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Bebida de apio
5 min
Hummus de judías pintas con nachos
1 godz. 15 min