Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre
- 400 g de viande de bœuf, émincée
- 1 c. à café de paprika
- 3 oignons, pelés et coupés en quatre
- 1 cube de bouillon
- 200 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- 400 g de gnocchi frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 668 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 Min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Bœuf aux cacahuètes
25min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Bœuf Stroganov
55min
Porc aigre-doux à la purée
40min