Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
- 220 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Spaghetti carbonara
40min
Carbonara
30min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min