Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
- 220 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Carbonara
30 min
Spaghetti carbonara
40min
Croziflette
1 godz. 25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min.
Gnocchi à l'amatriciana
25min