Gnocchis à la carbonara

Gnocchis à la carbonara

3.0 409 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 portions

Składniki

  • 100 g de lardon
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
  • 220 g d'eau
  • 100 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1943 kJ / 464 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...