Gnocchis à la carbonara

Gnocchis à la carbonara

3.1 369 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 portions

Składniki

  • de lardons
    100 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
    400 g
  • d'eau
    220 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 464 kcal / 1943 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...