Enchiladas gratinées au poulet

Enchiladas gratinées au poulet

4.4 369 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de coriandre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile neutre et un peu pour le plat à gratin
    2 c. à soupe
  • de jus de citron
    20 g
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • filets de poulet coupés en morceaux
    4
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de poivron rouge détaillé en dés
    150 g
  • de poivron vert détaillé en dés
    150 g
  • de sauce tomate
    150 g
  • tortillas de blé
    8
    8 tortillas de maïs
  • de comté râpé
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 584 kcal / 2443 kJ
Białko 50.8 g
Tłuszcz 29.5 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...