
Urządzenia i Akcesoria
Polewa czekoladowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
440 g
Składniki
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
200 - 230 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
25 g masła miękkiego
-
1 - 2 łyżeczki kakao naturalnego, niesłodzonego (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
434.1 kcal /
1817.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
34.3 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska