![Salmón tikka con arroz basmati - India Salmón tikka con arroz basmati - India](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51C0FCC1-FBA5-4E7F-A1BC-B5611B8C69CD/Derivates/278af62a-cbec-4bad-b32f-aefbfcd86f03.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 280 g de arroz basmati
- 280 g de judías verdes redondas frescas
- 1 cucharada de aceite de girasol
- 4 lomos de salmón fresco (de aprox. 150 g c/u)
- 8 cucharadas de pasta de curry tikka
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2327 kJ / 556 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 56.8 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1u. 20min
Pollo en salsa de yogur - India
35min
Ternera teriyaki con arroz
1u. 40min
Pollo korma (India)
50 мин.
Pollo salteado con anacardos (Kung Pao) - China
35min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1u. 25min
Pollo tikka masala
30min
Curry indio de rape
30min
Pollo thai con cacahuetes y arroz con coco (Tailandia)
45min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Cordero garam masala con arroz basmati
50 мин.
Tayín de pollo
20min