Cuscús de coliflor y verduras crudivegano

Cuscús de coliflor y verduras crudivegano

4.1 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

Salsa
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g zumo de limón
  • 1 pellizco de curry en polvo
  • 1 pellizco de cúrcuma molida (opcjonalnie)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Cuscús
  • 500 g de ramilletes de coliflor
  • 70 g de zanahoria en trozos de 3-4 cm
  • 30 g de apio en trozos de 3-4 cm
  • 70 g de calabacín en trozos de 3-4 cm
  • 10 tomates cherry en cuartos
  • 70 g de pimiento amarillo en dados de 1-2 mm
  • 4 - 5 ramitas de hojas de menta fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5 g
Kalorie 682 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...