Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla roja
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 25 g de zumo de limón
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 6 hojas de menta fresca
- 6 tallos de cebollino fresco picados
- 6 ramitas de cilantro fresco
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate (en dados de 1 cm)
- 300 g de pepino (en dados de 1 cm)
- 450 g de ramilletes de coliflor
- 75 g de pasas sin semillas
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 630.5 kJ / 150.8 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada rápida de brócoli
5 min
Guarnición de lombarda
30min
Ensalada tabulé
1h 20 min
Cuscús de coliflor con dátiles
10 min
Ensalada de lombarda y pera
10 min
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Ensalada de espelta y pollo
1h 15 min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 min
Ensalada tabulé de quinoa
25 min