Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 - 50 g de aceite de oliva
- 5 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de pan rallado
- 500 g de leche
- 500 g de carne picada de pavo
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2319 kJ / 555 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1398 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de albóndigas y garbanzos
45 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 min
Pasta con lentejas y salchichas
35min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40 Min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1h
Judías al horno con verduras
30 min
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1h 30 min
Albóndigas y patatas con queso
1h
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
30 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min