
Urządzenia i Akcesoria
Lentejas con kale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones
Składniki
-
diente de ajo1
-
de cebolla100 g
-
de aceite30 g
-
de kale troceado200 g
-
de chorizo en rodajas de 5 mm100 g
-
de dados de beicon100 g
-
de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)800 g
-
de patata en dados de 2 cm150 g
-
de caldo de carne700 g
-
de pimentón1 cucharada
-
de sal1 pellizco
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
284 kcal /
1188 kJ
Białko
17.4 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
1725.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania