Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione
15 Min
Bagna cauda
35min
Fonduta
8h 20min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Zabaione allo spumante
15 Min
Pere al vino rosso
3h 20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Bonèt
2h
Zabaione al limone
15 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Semolino dolce
1h