Urządzenia i Akcesoria
Zabaione caldo al passito
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di vino passito
-
100 g zucchero
-
1 pizzico di cannella in polvere
-
90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.6 g
Kalorie
832.5 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Coccole d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panissa vercellese
35 min
Zabaione
15 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 godz. 40 min
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Zabaione allo spumante
15 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Semolino dolce
1 godz.
Bonèt
2 godz.
Fonduta
8 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min
Bagna cauda
35 min