Urządzenia i Akcesoria
Zabaione caldo al passito
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di vino passito
-
100 g zucchero
-
1 pizzico di cannella in polvere
-
90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.6 g
Kalorie
832.5 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Coccole d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zabaione
15 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Zabaione (TM6)
15 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Salsa tonnata
20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Polenta al formaggio
1 godz.
Bagna cauda
35 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min