Torta di pane

Torta di pane

4.0 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

  • 200 g di pane raffermo a pezzi piccoli
  • 500 g di latte intero
  • 300 g di mele sbucciate e a cubetti (1 cm)
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo
  • 40 g di brandy
  • 100 g di uvetta sultanina
  • 10 g di burro
  • 1 cucchiaio di farina
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 100 g di zucchero
  • 3 uova
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 20 g di pinoli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 176 kcal / 737 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 30.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...