
Urządzenia i Akcesoria
Torta di pane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni
Składniki
-
200 g di pane raffermo a pezzi piccoli
-
500 g di latte intero
-
300 g di mele sbucciate e a cubetti (1 cm)
-
1 limone preferibilmente biologico, il succo
-
40 g di brandy
-
100 g di uvetta sultanina
-
10 g di burro
-
1 cucchiaio di farina
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
100 g di zucchero
-
3 uova
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
20 g di pinoli
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
176 kcal /
737 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy