Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo intero
- 80 g di zucchero
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 10 g di Grappa (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antipasto piemontese
25 Min
Risotto allo Champagne
25 Min
Torta di pane
1h 20min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15 min
Gnocchi alla romana
1óra 15p
Meringhe
2óra
Vol-au-vent leggeri
2óra 30p
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Polenta taragna
1óra 15p
Bonèt
2óra