Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di farro integrale
- 35 g di lievito madre essiccato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di zucca
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9393 kJ / 2245 kcal
- Białko
- 97 g
- Węglowodany
- 269 g
- Tłuszcz
- 82.2 g
- Błonnik
- 54.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Pani alla segale
2h 40min
Pane ai semi misti
5h 20min
Pane di avena con semi di zucca
3sa 50 dk
Pane di segale
3sa 20 dk
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Spighette al kamut
3h 55min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane di grano saraceno
2óra 35p