Pagnotta di farro e semi di zucca

4.2 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
1 pezzo

Składniki

  • di acqua
    240 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di farina di farro integrale + q.b.
    400 g
  • di lievito madre essiccato
    35 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di semi di zucca
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1812.5 kcal / 7583.7 kJ
Białko 69.6 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 309 g
Błonnik 48.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 1379.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...