Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 47.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Fonduta svizzera
20min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Bagna cauda
35min
Zabaione
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min