Fonduta con tartufo bianco

Fonduta con tartufo bianco

3.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
  • 40 g di burro
  • 4 tuorli d'uovo
  • tartufo fresco a scaglie q.b.
  • 4 fette di pane tostate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.1 g
Kalorie 2767.7 kJ / 661.5 kcal
Tłuszcz 47.2 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...