Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 47.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Mini bonet
2h
Blinis con burrata e scampi
1h
Sformatini di asparagi
45 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Fonduta svizzera
20 min
Brandacujun
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min
Tarte tatin
2h 30min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min