Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
TM5 TM6

Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

3.2 (29 ocen)

Składniki

  • 5 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 80 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
  • 160 g fresh green peas
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 bay leaf
  • 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
  • 200 g carrots, sliced (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1892.8 kJ / 452.4 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
30.5 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
8.6 g
Sód
487.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy