Urządzenia i Akcesoria
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.1 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min