Urządzenia i Akcesoria
Steak Provençal Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.2 g
Kalorie
2076 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Red Onion Gravy
25 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Coronation Chicken
30 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min