Urządzenia i Akcesoria
Steak Provençal Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.2 g
Kalorie
2076 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.