Classic Egg and Cress Sandwiches

Classic Egg and Cress Sandwiches

4.6 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces

Składniki

  • water
    400 g
  • medium eggs
    4
  • spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)
    2
  • mayonnaise
    120 g
  • Dijon mustard to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper (optional)
    1 pinch
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • wholemeal bread
    8 slices
  • cress for garnishing
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 5 g
Kalorie 597 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...