Urządzenia i Akcesoria
Classic Egg and Cress Sandwiches
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs4
-
spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)2
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
wholemeal bread8 slices
-
cress for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Cleansing Fruit Smoothie
5 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 godz.
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Mango, Strawberry and Pineapple Slush Smoothie
10 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min