Urządzenia i Akcesoria
Classic Egg and Cress Sandwiches
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs4
-
spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)2
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
wholemeal bread8 slices
-
cress for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Baked Rice with Grated Apples
50 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 godz. 30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min