Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)1000 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
coarse sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves lightly crushed, to taste5 - 6
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
892.4 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Corn on the Cob
25 min
Steamed Rice
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.