Urządzenia i Akcesoria
Marinated Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Risotto
30min
Mayonnaise
5min
Red Cabbage
1h
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Vegetable Stock Paste
50min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Ratatouille
40min
Pineapple Parcels
1h
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Portuguese Leeks
45min
Chickpea Soup with Spinach
40min