Urządzenia i Akcesoria
Marinated Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushrooms
35 min
Mint Courgettes
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min