Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à l'abricot
2h
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse surprise
14h
Crémeux citron et framboises
2 Std. 30 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Mousse de kiwi
2h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min