
Urządzenia i Akcesoria
Mousse framboise-noix de coco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
de framboises fraîches réserver 6 pour la finition300 g
-
de sucre en poudre70 g
-
de crème de coco très froide100 g
-
de mascarpone très froid100 g
-
de noix de coco râpée1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
146 kcal /
613 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mousses de fruits
10 Przepisów
Francja
Francja