![Mousse framboise-noix de coco Mousse framboise-noix de coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67D247E8-8365-4051-876C-77719F959DE1/Derivates/391e3ac2-ff1c-4fef-8c2e-565941b1dd0c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines marron et chocolat
20min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Mousse à l'abricot
2h
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Cheesecake framboises
5h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Mousses de framboises
1h 15min