Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre en poudre
- 500 g de griottes surgelées, dénoyautées
- 3 blancs d'œufs
- 500 g d'ananas frais, coupé en morceaux et préalablement congelé en une seule couche
- 500 g de fruits rouges frais variés, préalablement congelés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 681 kJ / 160 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45 min
Bûche glacée abricot-framboise
1 Std. 20 Min
Minibûche cerise amarena
40 min
Croustillant chocolat-framboise
16h
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4 Std.
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Verano
12h 45min
Bûche glacée exotique
3h 30min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.