Cake marbré au tarama et à la tapenade

Cake marbré au tarama et à la tapenade

3.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 parts

Składniki

  • 20 g de beurre mou, pour le moule
  • 200 g de farine
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 3 œufs
  • 1 yaourt nature (125 g)
  • du poivre moulu
  • 100 g de tarama
  • 100 g de tapenade noire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 15 g
Kalorie 2129 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...