Gado gado

Gado gado

3.5 19 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Vegetables and eggs
  • water
    1000 g
  • potatoes peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)
    2
  • eggs washed
    4
  • green beans trimmed
    100 g
  • red cabbage trimmed and cut into pieces (5 cm)
    ¼ - ½
  • cold water for cooling
Peanut sauce
  • roasted salted peanuts
    300 g
  • dried shrimp (see Tips)
    30 g
  • shrimp paste (belechan)
    ½ tsp
  • dried chillies
    2
  • eschalot
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces
    5
  • olive oil
    60 g
  • palm sugar
    50 g
  • tamarind paste
    70 g
  • salt
    1 tsp
  • water (see Tips)
    300 g
  • coconut milk
    200 g
Assembly
  • olive oil for frying
  • tempeh cut into pieces (1 cm thickness)
    300 g
  • firm tofu cut into batons (1 cm thickness)
    300 g
  • Lebanese cucumber cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)
    1
  • bean sprouts to serve
  • fried shallots for sprinkling (see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1216.5 mg
Białko 43.3 g
Kalorie 3892.6 kJ / 926.8 kcal
Tłuszcz 66.4 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 14.6 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...