Urządzenia i Akcesoria
Gado gado
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Vegetables and eggs
-
water1000 g
-
potatoes peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)2
-
eggs washed4
-
green beans trimmed100 g
-
red cabbage trimmed and cut into pieces (5 cm)¼ - ½
-
cold water for cooling
Peanut sauce
-
roasted salted peanuts300 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
shrimp paste (belechan)½ tsp
-
dried chillies2
-
eschalot50 g
-
garlic cloves2
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces5
-
olive oil60 g
-
palm sugar50 g
-
tamarind paste70 g
-
salt1 tsp
-
water (see Tips)300 g
-
coconut milk200 g
Assembly
-
olive oil for frying
-
tempeh cut into pieces (1 cm thickness)300 g
-
firm tofu cut into batons (1 cm thickness)300 g
-
Lebanese cucumber cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)1
-
bean sprouts to serve
-
fried shallots for sprinkling (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1216.5 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
3892.6 kJ /
926.8 kcal
Tłuszcz
66.4 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Wonton soup
1 godz.
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Vada
2 godz. 35 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Tom Yum Paste
45 min
Sambal oelek
20 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min