Urządzenia i Akcesoria
Char siew sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh ginger peeled20 g
-
soy sauce80 g
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
6.1 g
Kalorie
1682.9 kJ /
400.7 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
97.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.