Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish (MEATER+®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soba noodles
1 godz.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Kimchi stew
30 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Ginger chicken wings
40 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min