Urządzenia i Akcesoria
Browned eschalots (250-350 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
olive oil10 g
-
butter10 g
-
eschalots (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
31.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1423 kJ /
340.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs with blade cover
30 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Bacon with chicken strips
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min