Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g olive oil
- 10 g butter
- 250 g eschalots (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 927.7 kJ / 220.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 207.6 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15 min
Bacon with chicken strips
15 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelised Onions (200 g)
40min