Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g olive oil
- 10 g butter
- 250 g eschalots (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 927.7 kJ / 220.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 207.6 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min