Urządzenia i Akcesoria
Rosewater madeleines
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
extra virgin coconut oil plus extra to grease50 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
raw sugar80 g
-
eggs2
-
rose water3 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)2 tsp
-
baking powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
382.1 kJ /
91.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Sour cream pastry
25 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Soji balls (Semolina balls)
1 godz. 40 min
Choux pastry
1 godz.
3Q Soft Bread
3 godz. 25 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Rosewater madeleines
30 min
Jaffa madeleines
30 min
Coconut butter cake
1 godz.