
Urządzenia i Akcesoria
Shui zhu niu rou (chilli beef)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 - 4 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
vegetable oil20 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
dried red chillies2
-
ground Szechuan pepper (see Tips)2 tsp
-
red chilli oil (see Tips)20 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)40 g
-
water700 - 900 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
sweet potato noodles (see Tips)100 g
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander for garnishing
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1281.4 kcal /
5382 kJ
Białko
75.6 g
Tłuszcz
57.8 g
Węglowodany
109.8 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
1970.9 mg