Urządzenia i Akcesoria
Shui zhu niu rou (chilli beef)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 - 4 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
vegetable oil20 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
dried red chillies2
-
ground Szechuan pepper (see Tips)2 tsp
-
red chilli oil (see Tips)20 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)40 g
-
water700 - 900 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
sweet potato noodles (see Tips)100 g
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1970.9 mg
Białko
75.6 g
Kalorie
5382 kJ /
1281.4 kcal
Tłuszcz
57.8 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
109.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Hot and sour prawn soup
45 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Turmeric fried chicken
13 godz. 10 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Curry laksa
45 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min