Urządzenia i Akcesoria
Prawn laksa (Chef Degan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water1800 g
-
pak choy60 g
-
yellow noodles250 g
-
quail eggs8
-
fresh red chilli25 g
-
dried chillies soaked to soften6 - 7
-
vegetable oil60 g
-
torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)45 g
-
curry powder1 ¼ tsp
-
dried shrimp (ebi shrimp)45 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature60 g
-
coconut milk60 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
raw tiger prawns (approx. 200 g)4
-
firm tofu cut into pieces60 g
-
lemon basil leaves (see Tips)60 g
-
fried shallots60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041.4 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
2541.7 kJ /
607.5 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli garlic prawns
10 min
Pickled watermelon rind
1 godz. 30 min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Brak ocen
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Brak ocen
Indonesian green spice paste
40 min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min