Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Białko
- 24.6 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1041.4 mg
Alternatywne przepisy
One Pot Chicken Rice
50min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Prawn Arrabbiata
30 min
Whole fish curry
45 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Steamed Fish
30 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
All-in-one chicken congee
35min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min