Urządzenia i Akcesoria
Dou sha (red bean paste)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 49 godz. 10 min
865 g
Składniki
-
dried adzuki beans (see Tips)300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar to taste200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 865 g
Sód
87.3 mg
Białko
71.7 g
Kalorie
8000.2 kJ /
1912.1 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
48.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
412.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Shallot Oil
25 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Killer Toast
2 godz.
Homemade Pandan Kaya
55 min