Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)

Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)

4.2 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
15 pieces

Składniki

  • self-raising flour
    150 g
  • baking soda
    ¾ tsp
  • caster sugar
    200 g
  • water
    1600 g
  • coconut milk warm (see tips)
    150 g
  • pandan leaves tied into knots
    3
  • salt
    ⅛ tsp
  • eggs A-sized (65 g each)
    3

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 224 mg
Białko 2 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...