Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
TM6

Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 150 g self-raising flour
  • ¾ tsp baking soda
  • 200 g caster sugar
  • 1600 g water
  • 150 g coconut milk, warm (see tips)
  • 3 pandan leaves, tied into knots
  • ⅛ tsp salt
  • 3 eggs, A-sized (65 g each)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0 g
Sód
224 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy