Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions

Składniki

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • eggs separated
    7
  • caster sugar
    220 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 252.1 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1483.4 kJ / 353.2 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...