Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • water
    3000 g
  • glutinous rice flour
    250 g
  • old ginger smashed and flattened
    60 g
  • Chinese red dates seeds removed
    8 pieces
  • brown sugar
    150 g
  • pandan leaves tied into knots
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 13.8 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 845.2 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...