Urządzenia i Akcesoria
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
20 pieces
Składniki
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
138.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
687.4 kJ /
163.7 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Belacan
10min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Sambal chilli
35min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Nasi Lemak
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min