Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
TM6 TM5 TM31

Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)

4.4 (32 oceny)

Składniki

Inti kelapa (sweet coconut filling)

  • 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
  • 40 g brown sugar
  • 100 g water
  • 300 g fresh grated coconut (see Tips)
  • 1 - 2 pinches salt
  • 2 tbsp cornflour

Crêpes

  • 600 g water
  • 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
  • 300 g plain flour
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp salt
  • 20 g virgin coconut oil
  • 1 egg
  • vegetable oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
687.4 kJ / 163.7 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
23.4 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
138.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy