Urządzenia i Akcesoria
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
20 pieces
Składniki
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
138.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
687.4 kJ /
163.7 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Sambal chilli
35 min