Urządzenia i Akcesoria
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
24.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
762 kJ /
182.1 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
All-in-one chicken congee
35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min