Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 Portionen
Składniki
-
Zucchini in Stücken (3 cm)500 g
-
Salz1 TL
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Olivenöl30 g
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Minze abgezupft4 Stängel
-
Salz4 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zitronensaft30 - 40 g
-
Tomaten geviertelt, Stielansatz entfernt250 g
-
gehobelte Mandeln20 g
-
Halloumi (à 150 g), diagnoal halbiert2 Stücke
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
44 g
Kalorie
3399 kJ /
812 kcal
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 min
Halloumi-Gemüse-Taler
35 min
Halloumi mit Gurken-Koriander-Salat und Olivensalsa
45 min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 godz.
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Kürbis-Taboulé
10 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 godz.
Kürbis-Parmigiana
2 godz.
Winterlicher Quinoasalat
40 min