Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Weizentortilla (Ø 26 cm)1
-
Brokkoliröschen150 g
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Salbei abgezupft1 Stängel
-
Weißweinessig20 g
-
Rote Bete, gekocht in Würfeln (1 cm)100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Oliven, grün, entsteint in Ringen30 g
-
Eier2
-
Ziegenfrischkäse (z. B. Chavroux)150 g
-
fettarme Milch2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1684 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2j
Erbsen-Frittata
35 menit
Petersilienwurzel-Tortilla
45 menit
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1j 35 menit
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 menit
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1j 20 menit
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2j
Wurzel-Tortilla
1j
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 menit
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1j 45 menit
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 menit
Brokkoli-Pizzen
40 menit