Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Weizentortilla (Ø 26 cm)
- 150 g Brokkoliröschen
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Salbei, abgezupft
- 20 g Weißweinessig
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 2 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chavroux)
- 2 EL fettarme Milch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Wurzel-Tortilla
1h
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1h 35 min.
Erbsen-Frittata
35 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Bunte-Tomaten-Quiche
1 godz. 10 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min