Erbsen-Zucchini-Küchlein
TM5 TM6

Erbsen-Zucchini-Küchlein

4.4 (116 ocen)

Składniki

  • 25 g Parmesan, in Stücken
  • 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 60 g Zwiebeln, halbiert
  • ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
  • 2 Stängel Minze, frisch, abgezupft
  • 1 Knoblauchzehe
  • 10 g Paniermehl
  • 175 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 150 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
  • 30 g Crème double (ca. 48 % Fett)
  • 2 Eier
  • 1 Prise Cayenne-Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy