Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Zucchini-Küchlein
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken25 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Minze, frisch abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Brotbrösel10 g
-
Erbsen, TK aufgetaut175 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucchini in Würfeln (1 cm)150 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)30 g
-
Eier2
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Just for two
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 40 min
Blumenkohl-Flammkuchen
1 godz. 15 min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 godz. 10 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Brokkoli-Puffer
1 godz.
Spinattorte
1 godz.
Blumenkohl-Bratlinge
45 min