Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Guacamole mit Halloumi und Gemüse
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Kohlrabi in Spalten (1 cm)400 g
-
Salz und etwas mehr zum Abschmecken7 Prisen
-
Spitzpaprika, rot in Ringen (1 cm)250 g
-
Erbsen, TK300 g
-
Avocados geviertelt2
-
Limettensaft2 EL
-
Öl2 EL
-
Halloumi (à 250 g), trocken getupft, in Würfeln2 Pck.
-
Chiliflocken zum Bestreuen
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
-
Tortilla-Chips60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
44 g
Kalorie
3450 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hummus-Wrap
2 godz. 30 min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1 godz. 50 min
Kichererbsencurry
40 min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Gemüse-Taboulé
1 godz. 45 min
Gado Gado Bowl
1 godz.
Spinatsalat in Curryrahm
10 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.