Urządzenia i Akcesoria
Räuberfleisch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln davon 80 g halbiert, 400 g in Streifen (5 cm)480 g
-
Öl40 g
-
Rindergeschnetzeltes600 g
-
Zucker1 TL
-
Tomatenmark200 g
-
Rinderfond250 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf, mittelscharf2 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
rote Paprika in Streifen (5 cm)400 g
-
Mehl20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
1291 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Asia-Hackbällchen mit Reis
1 godz.
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 godz.
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 godz.
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min