Fish and potatoes with tomato sauce
TM6 TM5 TM31

Fish and potatoes with tomato sauce

4.2 (13 ocen)

Składniki

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 6 hake steaks (120-200 g each)
    lub 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 50 g white wine (opcjonalnie)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 100 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy