Urządzenia i Akcesoria
Fish and potatoes with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken garam masala
50 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Cod with citrus butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min