Urządzenia i Akcesoria
Beef and Tomato Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Pumpkin Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Lamb Stew
50 min
Honeyed Chicken
25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min