Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g chilli broad bean paste
- 600 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 50 g soy sauce
- 700 g tomatoes, quartered
- 100 g red wine
- 330 g lager
- 2 spring onions, sliced (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Beef Bourguignon
1小时 30 分钟
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Greek Style Pork Stew
30min
Beef in Stout
1h 40min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Peking Chicken
45 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Fish Stew
45 Min